Volwassenen met nare voorstellingen OCD

In deze bijeenkomsten voor volwassenen met nare voorstellingen OCD kun je praten over jouw intrusies. Intrusies zijn ongewilde nare voorstellingen. Vaak lopen mensen jaren rond met deze nare gedachten voor zij weten dat dit te maken kan hebben met een dwangstoornis. Dat wel te weten zorgt dan ook voor opluchting; ik ben geen slecht mens, ik heb geen verborgen wensen. Voor deze vorm van dwang schamen mensen zich vaak erg. De gedachten gaan vaak over mensen die je lief hebt, zoals je eigen kinderen of over de allergrootste taboes. Het is fijn om te merken dat je niet de enige bent. Iedereen in deze groep heeft last van nare ongewenste voorstellingen. De host van deze gesprekken is Hanny Damwichers. Zij heeft jaren last gehad van gewelddadige dwanggedachten zonder te weten dat dit te maken had met OCD.
Als je je hebt aangemeld ontvang je van ons vlak voor aanvang van de bijeenkomst via de mail een link om deel te kunnen nemen aan het gesprek.

Als je graag meer wilt weten over nare voorstellingen OCD kun je een kijkje nemen op de website van OCDnet of lees Het ‘Duiveltje van de Geest’ van Lee Baer en ‘Pure’ van Rose Cartwright.

Heb je vragen over de bijeenkomst of heb je behoefte aan 1-op-1 contact met een lotgenoot? Mail dan naar hanny@ocdcafe.nl.

Deel dit OCDcafé met je vrienden
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email